As Oy Vaasan Aleksander Bostads Ab

Myllykatu 11 B, 65100 Vaasa

Uusi katutason liiketila jossa iso ikkuna kadulle. Liiketilassa pesutilat ja minikeittiö. Tuliterä talo, edullinen vastike ja lyhyt matka keskustaan. 70% rahoitus taloyhtiölainalla. Omalle tontille rakennettu tiilivuorattu talo on huoleton ratkaisu pitkälle tulevaisuuteen. Kehittyvällä alueella jo nyt kaupat lähellä sekä lyhyt matka niin torille kuin muihin palveluihin. Talon alla autohalli josta mahdollista ostaa autohallipaikka. Autohalliin kulku suoraan hissillä.

Ota yhteyttä

Perustiedot

 • Vaihe
  Myynnissä
 • Osoite
  Myllykatu 11 B, 65100 Vaasa
 • Rakentaja
  YIT
 • Talotyyppi
  Kerrostalo
 • Tontti
  Oma tontti
 • Hissi
  Kyllä

Yleistiedot

 • YLEISTIEDOT


  Asunto Oy Vaasan Aleksander Bostads Ab on vapaarahoitteinen, omalle tontille yhdessä Asunto Oy Vaasan Leipurinkulma Bostads Ab:n ja Asunto Oy Vaasan Charlotta Bostads Ab:n kanssa Vaasan kaupungin Pohjois-Klemettilään, kortteliin 98, osoitteeseen Myllykatu 11 B, 65100 VAASA rakennettu hissillinen 5-kerroksinen kerrostaloyhtiö, jossa on maanalainen pysäköintihalli.


  KAAVA Lisätiedot Vaasan kaupunki, kaavoitus 06 325 1160.

  RAKENNUSAIKAINEN ISÄNNÖITSIJÄ
  Anne Mäkinen c/o YIT Rakennus Oy, Hatanpään valtatie 11, 33100 Tampere, puh. 0400 871 222.

  VARASTOT JA YHTEISET TILAT
  Rakennuksen asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarasto, pysäköintitilat, siivouskomero ja tekniset tilat sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa. Jätehuone ja polkupyörävarasto sijaitsevat maantasokerroksessa.
  Asuin- ja liikehuoneistot sijaitsevat kerroksissa 1–5. Autopaikoitus on maanalaisessa parkkihallissa, maanalaisissa autotalleissa ja pihapaikoissa. Autopaikat varustetaan sähkö- pistokkeilla. Autopaikat ovat erikseen myytäviä osakkeita.

  RAKENTEET JA JULKISIVUT
  Rakennukset perustetaan maanvaraisten teräsbetonianturoiden sekä maanvaraisen teräsbetonilaatan varaan rakennesuunnitelmien
  mukaisesti. Välipohjarakenteena on massiivinen, hyvin ääntä eristävä paksu paikalla valettu teräsbetonilaatta rakennesuunnitelmien mukaisesti. Asuntojen väliset seinät ovat kantavia paikalla valettuja teräsbetoniseiniä. Rakennusten ulkoseinät ovat pääosin käsin paikalla muurattuja, osittain levyverhottuja tiilipintaisia seiniä, joissa on mineraalivillaeristetty puu/betonirunko. Vesikatto on puurunkoinen puhallusvillaeristeinen harjakatto. Vesikatemateriaalina on pelti.

  PARVEKKEET
  Parvekkeet rakennetaan teräsbetonista rakennesuunnitelmien mukaisesti lasi-alumiinirakenteisin kaitein. Osassa ensimmäisen kerroksen asunnoista on parvekkeella tiilikaide.

  IKKUNAT JA OVET
  Asuntojen ikkunat ovat sisään aukeavia matalaenergia puu-alumiiniikkunoita, joiden uloin puite ja ulkokarmin pinta ovat kestävyyden varmistamiseksi polttomaalattua alumiinia. Parvekeovet ovat ulosaukeavia lasiaukollisia tehtaan vakio-ovia, joiden pintakäsittely tehdään ikkunoiden tapaan. Ranskalaisilla
  parvekkeilla ovi avautuu sisäänpäin. Asuinhuoneistojen porrashuoneovet ovat puuviilupintaisia ovia. Huoneiden ovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia. Saunan ovet ovat kokolasiovia. Ikkunoissa ja ovissa on valmistajan vakioheloitus.

  VÄLISEINÄT
  Huoneistojen väliset seinät ovat hyvin ääntä eristäviä teräsbetonirakenteisia. Asunnon sisäiset kevyet väliseinät ovat teräs/puurankarunkoisia kipsilevyseiniä.

  LATTIAPÄÄLLYSTEET
  Asuinhuoneissa on tammilautaparketti. Märkätiloissa on vesieristys ja keraamiset laatat. Varastojen ja yhteistilojen lattiapinnat maalataan arkkitehdin värisuunnitelman mukaisesti. Porrashuoneessa kellari- ja sisääntulokerroksessa on keraaminen laatta. Muilla kerrostasanteilla on askelääntä eristävä muovimatto.

  SEINÄPINNAT
  Arkkitehdin suunnitelman mukaisesti huoneistossa on tehosteväriseiniä, joiden sävyvalinta on mahdollista tehdä kolmesta sävystä muutostyöohjeen mukaisesti. Aikataulun umpeuduttua asunnot, joihin materiaalivalintoja ei ole tehty, toteutetaan suunnitelman mukaisilla materiaalivalinnoilla ja seinät maalataan suunnitelman mukaisella maalisävyllä. Keittiön kalustevälitila laatoitetaan. Märkätilojen seinät vesieristetään ja laatoitetaan. Saunassa on kuusipaneeli vaakaan paneloituna. Saunassa seinän alaosa laatoitetaan pesuhuoneen seinälaatalla. Yhteistilojen seinät maalataan arkkitehdin värisuunnitelman mukaisesti.

  KATOT
  Asuinhuoneiden katot ovat ruiskutasoitettuja tai maalattuja betoni tai kipsilevykattoja arkkitehdin suunnitelman mukaisesti. Saunassa ja pesuhuoneessa on kuusipaneelikatto.

  KALUSTEET, LAITTEET JA VARUSTEET
  Kiintokalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia kalusteita erillisen suunnitelman ja muutostyöohjeen mukaisesti. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia. Keittiön tasoon upotettava allas on ruostumatonta terästä. Kylpyhuonekalusteiden rungot ovat kosteudenkestävää melamiinipintaista levyä. Keittiössä on kalusteisiin sijoitettu erillisuuni, keraaminen neliosainen keittotaso kalusteisiin sijoitettuna,
  mikroaaltouuni, liesikupu, astianpesukone ja jääpakastinkaappiyhdistelmä. Huoneistoissa on liitäntävalmius pyykinpesukoneelle, puhelimelle, internetille ja televisiolle. Saunassa on sähkökäyttöinen kiuas ja lämpökäsitellyt lauteet. Pesuhuoneet varustetaan suihkuseinäkkeellä, pyyheliinakoukuilla ja wc-paperitelineellä. Huoneistojen ikkunaseinille asennetaan verhokiskot. Ikkunoissa ja parvekeovissa on sälekaihtimet. Kaikki huoneistot
  varustetaan verkkovirtakäyttöisillä palovaroittimilla. Parvekkeella on vaatteiden tuuletusteline, parvekelasitus ja parvekematto. Irtaimistovarastoissa on vaatetanko ja hyllyt.

  TALOTEKNIIKKA
  Lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät tehdään LVI-suunnitelmien mukaisesti. Huoneistoissa on kaukolämpöverkkoon kytketty vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneessa sekä saunassa on sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys.

  ASUNTO OY VAASAN ALEKSANDER BOSTADS AB
  Huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä on varustettu energiatehokkaalla lämmön talteenottojärjestelmällä. Sähkötyöt tehdään sähkösuunnitelmien mukaisesti. Talon pääovessa on sähkölukko ja huoneistoissa on oven aukaiseva ovipuhelin. Huoneistoissa on asuntokohtainen sähkön- ja vedenkulutuksen mittaus. Jokaisessa huoneistossa on oma Anvian perusyhteys ja langaton tietoliikenneverkko valmiina käytettäväksi. Kiinteistön ala-aulassa on asumista palveleva Anvian rapputaulu.

  PIHA-ALUEET JA AUTOPAIKOITUS
  Piha-alueet ovat asfaltoidut, laatoitetut, sorastetut ja nurmetetut asemapiirustuksen osoittamalla tavalla. Pihavarusteet ovat asennetut asemapiirustuksen osoittamalla tavalla.

  TALOYHTIÖ LIITTYY:
  Vaasan Vesi Oy:n vesijohto- ja jätevesiverkostoon, Vaasan Sähkö Oy:n kaukolämpöverkkoon ja Anvian tietoliikenne-, puhelin- ja kaapelitelevisioverkostoon. Kiinteistöön asennetaan tietoliikennekaapelointi. Jokaiseen huoneistoon kuuluu valmiina Anvian perusyhteys. Sähkö-, antenni- ja tietoliikennepistorasiat sijoitetaan huoneistoon sähkösuunnitelman mukaisesti. 

  Tämä rakennustapaselostus perustuu laatimisajankohdan
  (syyskuu 2014) suunnitelmiin. Oikeus muutoksiin pidätetään laatutasoa alentamatta.

Tämän kiinteistön asunnot

 • Asunto
  Tyyppi
  Myyntihinta
  Velaton hintavh
  Tila
 • LT1
  49,5 m²
  Liiketila
  39000.00 €
  147000.00 €
  Myytävänä
 • AH37
  0,0 m²
  Autohallipaikka
  4800.00 €
  16000.00 €
  Myytävänä
 • AH38
  0,0 m²
  Autohallipaikka
  4800.00 €
  16000.00 €
  Myytävänä