Yhteystiedot

 Ota yhteyttä, autamma kaikissa kiinteistönvälitysasioissa. Oletko myymässä? Arviokäynti on ilmainen.

johannes

 

 Johannes Heikkilä, LKV

puh. 0103 202025
johannes.heikkila[at]optima-lkv.fi

 

"Luonteeltani olen rauhallinen ja analysoiva. Sytyn haasteista ja etsin aina parhaat ratkaisut asiakkaillemme oli kyseessä sijoitusasunto tai oma koti. Olen yrityksemme toimitusjohtaja sekä toimistomme vastaava välittäjä. Koulutukseltani olen Ekonomi (KTM) ja minulla on myös Sijoitusneuvojan tutkinto."

 

katja 

 Katja Jansson, LKV

puh. 0103 202023
katja.jansson[at]optima-lkv.fi

 

"Olen palveluhenkinen ja joustava ja haluan luoda parhaat edellytykset jokaiseen asuntokauppaan. Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita ja hyvin toteutettu kauppa on aina ykkösprioriteettini. Vapaa-aikani vietän perheen parissa, mielelläni kesämökillämme saaristossa." 

 

jonny

 

 Jonny Nybäck, LKV

puh. 0103 202024
jonny.nyback[at]optima-lkv.fi

 

"Henkilönä olen järjestelmällinen ja rauhallinen. Viihdyn kun saan viedä asioita vauhdikkaasti eteenpäin. Tavoitteenani että jokainen asiakas on tyytyväinen ja saa hyvän palvelun jossa myyjän ja ostajan etu on kaiken lähtökohta. Panostan henkilökohtaisesti ja positiivisesti siihen että asiakkaan unelma, oli sitten kyseessä myyminen tai ostaminen, onnistuu niin että koko prosessi tuntuu turvalliselta alusta loppuun. Koulutukseltani olen insinööri."